Saltar apartados

Les investigacions en Anàlisis de Rendiment Esportiu de la UA desperten l'interès de cinc institucions europees

Anal.Rend.Deport.

Alacant, 16 de febrer de 2012

El vicerector d'Investigació, Desenvolupament i Innovació de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha signat aquest matí cinc acords de col•laboració amb institucions del Regne Unit i Hongria, amb l'objectiu d'enfortir la col•laboració conjunta en docència i investigació en anàlisi de rendiment esportiu.

El prestigiós investigador Mike Hughes ha visitat avui la Universitat d'Alacant per a rubricar tres dels acords, en representació de la University of Middlesex, on és professor, com a representant de Data2Win Ltd i com a president de la International Society of Performance Analysis of Sport. D'altra banda, en representació de la University of West Hungary, i també com a coordinadora de International Network in Sport and Health Science, la professora i investigadora Henriette Dancs ha signat dos acords.

El professor de la UA José Antonio Pérez Turpín, de l'àrea d'Educació Física i Esportiva de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UA, lidera aquest projecte, amb la col•laboració de Juan José Chinchilla, professor de l'àrea d'Expressió Corporal de la Facultat. Els convenis signats avui confirmen el suport europeu a les línies d'investigació en Anàlisi de Rendiment Esportiu que, des de fa anys, desenvolupen aquests professors i el seu grup d'investigació de la UA.

Amb la signatura dels cinc acords de col•laboració internacional s'engega l'organització de seminaris i cursos en matèria d'educació i entrenament per a la millora en rendiment esportiu. Igualment, la col•laboració propiciarà l'intercanvi d'investigadors, personal d'administració i serveis i estudiants que desenvolupen la seua activitat en aquest àmbit.

Les institucions signatàries desenvoluparan igualment edicions conjuntes, projectes d'investigació, activitats d'ensenyament coordinades i col•loquis internacionals.

Anal.Rend.Deport.3   Anal.Rend.Deport.4

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464