Saltar apartados

Divuit estudiants de la província competeixen en la fase final de la I Olimpíada de Filologia Catalana

Alacant, 21 de febrer de 2012

Divuit estudiants deº 2 de Batxillerat de la modalitat d'Humanitats procedents de centres tant públics, com concertats i privats han superat la gimcana virtual, fase prèvia a la I Olimpíada de Filologia Catalana, que se celebrarà en la Universitat d'Alacant el pròxim dia 9 de març. Els centres que han participat són el Seminari Diocesà San Miguel d'Oriola, els col·legis Pare Dehón de Novelda, Sant Agustín d'Alacant, Almèdia de Callosa d'en Sarrià i La Salle d'Alcoi, i els IES Andreu Sempere d'Alcoi, Enric Valor de Castalla, José Marhuenda Prats del Pinós, Victoria Kent d'Elx, La Canal de Petrer, L'Allusser de Mutxamel, Bernat de Sarrià de Benidorm i Gabriel Miró d'Oriola.

La gimcana ha consistit en una sèrie de preguntes a respondre per l'alumnat, accedint a la pàgina web del Departament de Filologia Catalana, a través de l'adreça http://dfc.ua.es/va/. La I Olimpíada de Filologia Catalana està organitzada pel Departament de Filologia Catalana i l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana per a donar a conèixer les titulacions que s'imparteixen en la UA. El jurat estarà format per diversos membres del Departament de Filologia Catalana i de l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana. Els aspirants disposaran d'una hora per a respondre una petita bateria de preguntes que tindran aproximadament el mateix format que les de la fase prèvia. Com a exemple de les qüestions que es plantejaran i mostra de les preguntes de la gimcana els estudiants seleccionats van respondre a aquesta qüestió, entre unes altres: <>.

Els tres premis que s'han establit estan dotats amb 200 euros per al primer premi, 150 euros per al segon i 100 euros per al classificat en tercera posició.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464