Saltar apartados

Juan José Escobar, ambaixador espanyol en missió especial per a Assumptes de la Mediterrània, farà demà una conferència a la Universitat d'Alacant

Alacant, 20 de febrer de 2012

"Las relaciones politicas y económicas entre España y los países del Norte de África tras los procesos de cambio en el Mediterráneo” és el títol de la conferència que impartirà demà, dimarts 21 de febrer, Juan José Escobar Stemmann, ambaixador espanyol en missió especial per a Assumptes de la Mediterrània. La xarrada tindrà lloc a la sala d'actes de l'edifici Germà Bernàcer, a les 17.00 h, i forma part del cicle de conferències sobre desenvolupament econòmic i sostenible que organitzen la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i Casa Mediterrani.

D'una banda, el cicle té l'objectiu d'analitzar les diverses realitats econòmiques dels països mediterranis després dels processos de canvi sociopolític i, d'altra banda, explicar des de molts punts de vista els beneficis econòmics i socials que ofereix un model de desenvolupament sostenible, fonamentat en la cooperació econòmica i empresarial entre els països de les dues riberes del Mediterrani.

 Eliseo Fernández Daza, Remedios Ramón Dangla i Raúl Ruiz Callado, professors de la Universitat d'Alacant, dirigeixen el cicle juntament amb Carlos Rebato Barredo, de Casa Mediterrani.

 

Programa complet del cicle de conferències:

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464