Saltar apartados

La Facultat d'Econòmiques va lliurar els premis a empreses col·laboradores i als millors estudiants de pràctiques externes

Premio_PracticasI   Premio_PracticasII

 

Alacant, 21 de febrer de 2012

El vicedegà de Pràctiques Externes de la Facultat d'Econòmiques de la UA, Raúl Ruiz, va voler agrair la col·laboració de totes les empreses i institucions que han participat en el Programa de Pràctiques Externes durant el curs 2010-2011 i reconèixer així el seu compromís amb la qualitat. Amb aquest motiu, la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials va celebrar un acte de lliurament de premis que va presidir el rector, Ignasi Jiménez Raneda.

JOVEMPA, Cooperativa Caja Rural Central de Orihuela, *Prime TV Alicante*, l'Ajuntament de Cocentaina i el Patronat Municipal de l'Habitatge d'Alacant van ser guardonats amb el Premi Col·laboració.

En la categoria Premi Trajectòria van resultar premiades Auren Auditories Levante, Bernabéu Asesores, Casanova Comunicación, CEEI i la Conselleria de Justícia i Benestar Social. El Centre Superior d'Idiomes de la UA, Fundeun i l'Ajuntament d'Elda van rebre el Premi Compromís i, finalment, el Premi Inserció va correspondre a Intermundo Comunicación i COCEMFE.

Seguidament es van lliurar els reconeixements a 23 estudiants que han obtingut la millor qualificació en les pràctiques externes que han dut a terme durant el curs.

Estudiants premiats

Administració i Direcció d'Empresa / Economia: José Antonio Botella Belmonte, Daniel Cano Rodriguez, Míriam Martínez Carmona, Marta Ortega López, Ester Ponsoda Trujillo, Noemí de los Angeles Serrano García, Leidy Diana Sierra Osorio, Nieves María Galvañ Lopez i Alejandra González Chamorro.

Ciències Empresarials: Gloria Martínez Munto i Jéssica Rodríguez Pérez.

Publicitat i Relacions Públiques: Carlos Martínez Díez, Noemí Pérez Pla, Jesús Quiles Ferrer i María Loreto Sanjuan Martínez.

Sociologia: Antonio Casasus Chorques.

Treball Social: María Isabel Bejar Gualde, Ana Díez Sempere, Mónica García Sanz, Pedro José Gómez González, María Victoria Heredia Solar, Monserrat Martínez Cuevas, Celia Melgosa Castañeda.

 

Premio_PracticasIII   Premio_PracticasVI

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464