Saltar apartados

La Universitat d'Alacant reforça el seu suport a la innovació i el desenvolupament d'empreses

Punt_PIDI

Alacant, 22 de febrer de 2012

La Universitat d'Alacant ha signat un conveni de col·laboració amb el Centre de Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), per a formar part de la Xarxa de Punts d'Informació sobre Activitats d'Investigació, Desenvolupament i Innovació, l'anomenada xarxa PIDI: Cap Projecte Innovador sense Ajuda.

Gràcies a aquesta incorporació, la Universitat d'Alacant serà capaç, a través del Servei de Gestió de la Investigació i Transferència de Tecnologia (SGITT-OTRI), de facilitar a les empreses i els emprenedors els serveis en què s'especialitza la pròpia xarxa PI+D+i, gestionada pel CDTI. Aquesta entitat pública dóna informació i assessorament personalitzat sobre les fonts de finançament i els diversos programes de suport públic a les activitats d'investigació, desenvolupament i innovació tecnològica, segons els diferents àmbits administratius (local, regional, nacional i europeu) i en funció de les característiques de cada projecte tecnologicoempresarial.

Amb aquest servei, pioner en l'àmbit universitari, els tècnics del SGITT-OTRI, a més d'ajudar les empreses a trobar solucions tecnològiques basades en el coneixement dels investigadors de la Universitat d'Alacant, les assessoraran quant a les línies d'ajudes i subvencions que millor s'adapten als seus projectes.

La Universitat d'Alacant reforça així l'activitat de suport a la innovació i el desenvolupament d'empreses. Si sou empresaris o emprenedors, envieu-nos les vostres consultes a l'adreça electònica ualicante@redpidi.es o telefoneu al 965 90 9959.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464