Saltar apartados

La UA organitza una visita a l'exposició "Camins d'Art" i una ruta pel centre històric d'Alcoi

Alacant, 28 de febrer de 2012

La Universitat d’Alacant ha organitzat una excursió a Alcoi per al pròxim dissabte, 3 de març. Aquesta activitat, oberta a tota la comunitat universitària, s'emmarca en el programa de dinamització del Servei de Promoció del Valencià. Els alumnes, professors i personal d'administració que s’hi inscriguen visitaran l’exposició "Camins d'Art", que tancarà les portes el 25 de març, i faran una ruta pels carrers més emblemàtics del centre històric d'Alcoi.

L’objectiu, segons els organitzadors, és "practicar el valencià en la millor xarxa social possible: el carrer. Volem que els participants coneguen el patrimoni artístic de les nostres comarques i passen un dia divertit i profitós en valencià". A més de visitar les tres seus de l’exposició, els excursionistes coneixeran els vestigis medievals de la ciutat, l’esplendor del modernisme que hi ha en carrers com Sant Nicolau o Sant Francesc, la història revolucionària que va viure la ciutat en 1873 durant la revolució del Petroli o el drama dels bombardejos durant la Guerra Civil.

A més, per a recuperar forces al migdia, hi haurà un dinar a base de les excel•lències de la cuina de tapes alcoiana.

Més informació

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464