Saltar apartados

Iván Sempere nou president de Fundeun

Ivan_Sempere1

Sempere substitueix Eliseo Quintanilla després de 19 anys en el càrrec

9 de febrer de 2012. El rector de la Universitat d'Alacant ha presentat aquest matí en roda de premsa l'empresari i professor de la UA Iván Sempere com a nou president de la Fundació Empresa Universitat d'Alacant. FUNDEUN va convocar ahir el seu patronat per a elegir una nova junta directiva, convocatòria a la qual concorria una candidatura única i que substituirà la junta anterior presidida per Eliseo Quintanilla, que ha exercit el càrrec de president de FUNDEUN durant 19 anys. El resultat de la votació ha donat la presidència a Iván Sempere Massa, representant de PADIMA.

En la seua primera intervenció com a president, Iván Sempere ha afirmat avui que està «fermament convençut que la solució a la paràlisi econòmica passa per una actitud emprenedora i que la Universitat és l'instrument necessari per a portar la innovació a l'empresa». Sempere ha continuat afirmant que «totes les organitzacions i institucions, tant públiques com privades, tenim un gran repte: exercir una gestió lliure, austera, seriosa i rigorosa. Tenim l'obligació de coordinar-nos, perquè no ens queda molt de marge per a l'equivocació».

El ja president ha explicat que començarà el seu mandat fent una profunda anàlisi interna perquè «davant del nou escenari, cal innovar dins per a poder innovar fora». Finalment, Sempere ha apostat pel foment de l'actitud emprenedora entre els estudiants «que en els últims anys és limitada» i per «facilitar el camí cap a la fusió empresa-universitat».

Per la seua banda, el rector, Ignasi Jiménez Raneda, ha volgut destacar la seua satisfacció per comptar amb un president com Iván Sempere, «amb espenta i que aposta fortament per la innovació, a més de formar part de la Universitat d'Alacant, que coneix i estima». El rector ha volgut reconèixer també el treball que Eliseo Quintanilla ha desenvolupat al capdavant de Fundeun durant els últims 19 anys.

 

En el transcurs de la presentació han estat presents els vicerectors de Relacions Institucionals, Aránzazu Calzada; Investigació, Desenvolupament i Innovació, Manuel Palomar; Planificació Econòmica, Begoña Subiza; Planificació d'Estudis, Joaquín Marhuenda; la secretària general, Nuria Fernández; la gerent de Fundeun, Isabel Obrador, i el secretari del Consell Social, Luis Ramos, a més de professors del Departament de Dret Mercantil i Dret Processal, al que pertany Iván Sempere, com José Asencio i Esperanza Gallego, o el professor de Filosofia del Dret i Dret Processal, Manuel Desantes.

 

COMPOSICIÓ DE LA NOVA JUNTA DIRECTIVA DE FUNDEUN

President: IVÁN SEMPERE (PADIMA), professor del Departament de Dret Mercantil i Dret Processal de la UA.

Actuaran com a vicepresidents, el rector, Ignasi Jiménez Raneda (vicepresident primer), Rosa Ana Perán Bazán, representant de PIKOLINOS (vicepresidenta segona) i César Quintanilla Ripoll, representant de QPHARMA (vicepresident tercer). Magdalena Quintanilla Ripoll (no patró) actuarà com a secretària, i Juan A. Porto Blanes, representant de Grup ITEM, serà el tresorer.

Completen la candidatura electa els vocals següents:

– Ricardo Ferré Alemán. Vocal nat, president del Consell Social de la UA.

– Juan Carlos Gómez Sala, director del Departament d'Economia Financera i Comptabilitat de la UA.

– Vicente Gozálvez Pérez, director de Departament de Geografia Humana de la UA.

– Miguel Yus Astiz, Institut Universitari de Síntesi Orgànica de la UA.

– INESCOP, representat per José María Amat.

– COEPA representada per Javier López Mora

– Juan Ferrer Marsal, en nom propi.

– AQUAMI representada per Juan Amirola Campa

– AGÈNCIA LOCAL DE DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC I SOCIAL D'ALACANT, representada per Carlos Castillo Márquez

– OBRADOR Y VÍTORES, representada per Antonio Obrador Medina

 

Breu currículum d'Iván Sempere:

Empresari (soci de PADIMA i altres empreses) i professor de dret mercantil de la UA, de l'Acadèmia Europea del Dret, de FUNDESEM i altres escoles de negocis. Ha sigut fins al desembre de 2010 president de YES (Confederació Europea de Joves Empresaris); actualment és president de la Comissió de Relacions Internacionals de CIERVAL (Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana) i membre de la Junta Directiva de COEPA (Confederació Empresarial de la Província d'Alacant). És també autor de nombroses publicacions i llibres en matèria d'innovació i emprenedoria i ha sigut guardonat amb diversos premis, com Jove de l'Any, el 2005, per la Diputació d'Alacant, i el Mèrit CIERVAL al Jove Emprenedor Innovador el 2011 amb motiu del 30 aniversari de CIERVAL.

 

Ivan_Sempere2

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464