Saltar apartados

Voluntaris de la UPUA arrepleguen 100 quilos d'aliments en la seua Incubadora de Valors

Incubadora1

Alguns dels voluntaris durant les seues pràctiques de noves tecnologies en la Seu d'Alacant.

 

Alacant, 9 de febrer de 2012

La Seu d'Alacant de la UA ha acollit durant tres dies una campanya de recollida d'aliments organitzada per un grup d'alumnes voluntaris de la Universitat Permanent. En total s'han arreplegat 100 quilos de menjar que han anat a parar al Banc d'Aliments d'Alacant.

La iniciativa forma part de la Incubadora de Valors, un projecte solidari que inclou iniciatives com els aprenentatges col·laboratius entre els propis alumnes majors o l'intercanvi i alliberament de llibres.

L'èxit de la campanya, tant pel volum de donacions com pel nombre de voluntaris que s'han sumat a la mateixa, ha portat a ampliar els punts de recollida d'aliments que en el mes de març, a manera de prova, es farà extensiva al Campus de Sant Vicent. Si les previsions es compleixen es podrien habilitar punts fixos de recepció de productes per a les campanyes mensuals que continuaran fins que acabe el curs acadèmic.

 

Incubadora2

Les caixes amb els aliments classificats poc abans de l'enviament al Banc d'Aliments.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464