Saltar apartados

L'equip de Voley Platja Femení de la UA participa en el programa "Hermano Mayor" de Cuatro

Germà_major

Alacant, 18 de gener de 2013

El programa "Hermano Mayor" de la cadena de televisió Quatre, presentat per Pedro García Aguado, va sol·licitar la col·laboració de l'equip de Voley-Platja Femení de la Universitat d'Alacant, per a l'enregistrament d'un dels capítols de la nova temporada del programa que comença a emetre's avui.

L'enregistrament es va dur a terme la setmana passada en la Platja de Sant Joan d'Alacant i va comptar amb la participació de les jugadores i de l'entrenador de l'equip, els qui asseguren que "Ens hem quedats impressionats amb el treball que Pedro i tots els membres de l'equip fan amb aquests xavals. Pedro Gª Aguado va donar a l'equip una lliçó magistral que no oblidarem".

Pedro García Aguado ha sigut un dels millors waterpolistas espanyols i campió olímpic a Atlanta '96. No obstant açò, aquesta reeixida carrera esportiva coincideix amb una immersió en el món de la nit, l'alcohol i les drogues, per la qual cosa va haver d'abandonar la seua carrera com a esportista d'elit per a ingressar en una clínica de desintoxicació en 2003. Superada aquesta etapa i rehabilitat, ara ajuda a adolescents amb problemes en el programa "Hermano Mayor".

L'equip de Voley-Platja Femení de la UA ha volgut col·laborar amb el programa per a ajudar a aquests adolescents amb problemes, compartint amb ells les seues experiències universitàries i esportives, ensenyant-los a treballar en equip a través de l'esport.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464