Saltar apartados

Pilar Iñíguez dirigirà l'Escola Universitària de Relacions Laborals d'Elda

Elda1   Elda2

Alacant, 17 de gener de 2013

La professora de Dret Mercantil de la Universitat d'Alacant, María Pilar Íñiguez Ortega ha pres possessió aquest matí del seu càrrec com a directora de l'Escola Universitària de Relacions Laborals d'Elda, EURLE. Íñiguez, de qui tots els assistents han coincidit a destacar "la seua embranzida i la seua professionalitat", pren el relleu en el seu càrrec al professor Emilio Cencerrado Domínguez.

Durant l'acte, celebrat en el despatx rectoral, Manuel Palomar ha agraït la disponibilitat de la professora per a fer-se càrrec d'una Escola "amb característiques pròpies", i li ha demanat tota la seua implicació "per a aconseguir una formació de qualitat tutelada per la Universitat d'Alacant". Entre els assistents al nomenament es trobava una part de l'equip d'adreça de la UA, així com de l'equip decanal de la Facultat de Dret i del Departament de Dret Mercantil, del que procedeix la nova directora de l'EURLE. El rector, i la resta d'assistents, han coincidit a destacar l'excel·lent labor duta a terme per l'anterior director, "que ha liderat excel·lentment el procés d'adaptació a l'Espai Europeu d'Educació Superior".

Per les característiques pròpies de l'Escola, Palomar ha recordat la intenció consensuada amb l'alcaldessa d'Elda, Adela Pedrosa, de revisar el conveni subscrit entre ambdues institucions que dóna vigència al centre, i que, tal com ha apuntat Cencerraro, "és la pedra filosofal de l'Escola".

Per la seua banda, Pilar Íñiguez ha confessat sentir-se molt il·lusionada davant el repte i ha agraït tant la confiança com el respatler institucional amb què explica. A més, ha destacat "la predisposició, l'eficàcia i el bon fer d'Emilio Cencerrado", amb qui, ha dit, "està treballant braç a braç per a fer el relleu".

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464