Saltar apartados

La UA nomena a M. Dolores Collado com a nova directora del departament de Fonaments de l'Anàlisi Econòmica

Nomenament_Dolores_Collado

Alacant, 23 de gener de 2013

La professora M. Dolores Collado ha pres possessió aquest matí com a nova directora del departament de Fonaments de l'Anàlisi Econòmica de la Universitat d'Alacant. Collado, qui ja ocupava el càrrec de sotsdirectora d'aquest departament, li pren el relleu a Juan Mora López.

Durant l'acte, el rector, Manuel Palomar, ha insistit en la professionalitat de Collado sempre lligada a comissions dins de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i altres llocs de gestió, per la qual cosa espera tota la seua col·laboració en la pròxima revisió i anàlisi de departament per a cercar l'eficiència i per a treballar en una mateixa senda.

La nova directora ha estat acompanyada de la degana de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, María Jesús Santa María, i pel vicedegà de Relacions Internacionals i Mobilitat, Juan Luis Nicolau. A més, han estat presentes la secretària general, Aránzazu Calçada, i el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis.

Nomenament_Dolores_Collado2

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464