Saltar apartados

La Universitat d'Alacant analitzarà el rendiment esportiu del Lucentum Bàsquet Alacant

 

LucentumUA

Alacant, 10 de gener de 2013

El president de Lucentum Bàsquet Alacant, Luis Castillo, i el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, han mantingut una trobada aquest matí en la UA, per a signar el contracte "Anàlisi, valoració i assessorament en el rendiment del Lucentum Bàsquet Alacant".

El contracte implica l'assessorament i assistència tècnica de la UA per a identificar, analitzar i valorar factors que expliquen el rendiment del primer equip del Lucentum. De la mateixa manera, l'acord preveu establir models de rendiment per als equips de base del Club. El contracte signat avui també permetrà conèixer el perfil sociològic del jugador de bàsquet a la Comunitat Valenciana, identificar els hàbits de salut del jugador de bàsquet, descobrir el perfil antropométrico (composició corporal), a més d'analitzar els indicadors de rendiment dels esportistes tecnificats del Lucentum Bàsquet Alacant.

En la signatura, que ha tingut lloc en el despatx del rector, també han estat presents, José María Choclán, gerent del Lucentum, el director esportiu del Club, Óscar Urios i, per part de la UA, la secretària general, Aránzazu Calçada, Juan José Chinchilla, director del projecte i professor del Departament de Didàctica General i Didàctiques Específiques, i José Antonio Pérez Turpín, professor del mateix departament i director del Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat, que exercirà d'assessor científic de l'equip.

Després de la signatura de l'acord, el rector ha assegurat que "la UA aposta per l'esport com a vincle social amb la Universitat" i ha afirmat també que la pedrera del Lucentum podrà desenvolupar la seua activitat esportiva futura en l'UA. Per la seua banda, Luis Castillo, ha destacat la importància d'aquesta signatura, ja que "el públic universitari és una prioritat per al Lucentum, tal com ocorre amb grans clubs d'EUA". José Antonio Pérez Turpín, ha afegit que "aquesta inversió en recerca augmenta el producte interior brut del Club i incrementa el rendiment acadèmic i esportiu dels seus jugadors, tant del primer equip com de la pedrera".

LucentumUA_2

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464