Saltar apartados

El Cònsol Honorari de Grècia a Alacant es reuneix amb el rector de la UA

consul_grecia

Alacant, 18 de gener de 2011

Manuel Serrano, cònsol honorari de Grècia a Alacant, va mantenir ahir una trobada amb el rector de la Universitat d'Alacant, Ignacio Jiménez Raneda, amb l'objectiu d'estrènyer vincles de col·laboració entre ambdues institucions.

El passat mes de maig de 2010 l'Ambaixada de la República Hel·lènica a Madrid va oficiar la cerimònia de jurament del nou cònsol honorari de Grècia a Alacant per part de Manuel Serrano, professor de filologia grega moderna de la Universitat d'Alacant. La jurisdicció del consolat grec engloba les províncies d'Alacant, Murcia i Albacete. Serrano és el representant de les autoritats gregues en la província, i exerceix tasques administratives, econòmiques i de representació davant les autoritats locals i provincials, així com funcions de representació internacional davant entitats com l'OAMI i culturals en l'àmbit de les relacions entre tots dos països mediterranis.

MANUEL SERRANO

El professor Manuel Serrano exerceix la docència del grec modern en la Universitat d'Alacant des de 1997 i té un ampli curriculum dedicat a la investigació de la història cultural de Grècia en totes les seues èpoques. Destaquen les seues aportacions a l'estudi de la cultura cretense prehistòrica, la història bizantina, els testimoniatges dels viatgers a Creta des del renaixement i les seues traduccions i treballs sobre literatura neogriega. És membre, entre uns altres, de la Societat Hispànica d'Estudis Neogriegos, membre del comitè de redacció de la Revestisca "Estudis Neogriegos", de l'Acadèmia Britànica d'Arqueologia d'Atenes, investigador i professor convidat en les Universitats de Tessalònica i Creta.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464