Saltar apartados

El Teatre Universitari de la UA, premiat en la XXVIII Concurs de Teatre Vila de Mislata

Alacant, 10 de gener de 2011

Premis a l'actriu Elena Candela i a l'obra Morir o no

El Teatre Universitari de la Universitat d'Alacant, que dirigeix Tomás Mestre, aconsegueix el premi a la millor actriu i al millor espectacle pel seu treball a Morir o no, en la XXVIII edició del Concurs de Teatre “Vila de Mislata” 2010 que va tenir lloc el passat mes de desembre.

El jurat d'aquest certamen, en el qual ha participat 13 companyies teatrals, ha considerat que Elena Candela rebera el premi a la millor actriu per la seua interpretació en l'obra Morir o no, de Sergi Belbel. Al seu torn, aquest muntatge ha sigut mereixedor del tercer premi “Vila de Mislata” al millor espectacle.

El Teatre Universitari, creat en 2003, és una iniciativa que conjuga els coneixements de dramatització i expressió corporal pròpies de l'art teatral amb la difusió i promoció del valenciá. Impartit per Tomàs Mestre, aquest aula de teatre ha representat obres com Antaviana, Molins o En cap, cap, cap. El grup ha portat Morir o no a escenaris com el Paranimf de la Universitat d'Alacant, Benissa, la Seu Ciutat d'Alacant o a la Mostra de Teatre Universitari de Perpinyà.

Premios_Teatro

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464