Saltar apartados

El Rector lliura els premis del Torneig de Nadal de la UA

torneo_Navidad

Alacant, 21 de gener de 2011

Es va competir en pàdel, tennis, tennis taula, futbol sala i bàsquet

El Rector de la Universitat d'Alacant, Ignacio Jiménez Raneda, va presidir l'acte de lliurament de Premis del Torneig de Nadal entre PAS/PDI (Personal d'Administració i Serveis i Personal Docent i Investigador) de la Universitat d'Alacant. L'acte es va celebrar en la Sala Multimèdia de l'Edifici de Rectorat i va comptar amb la presència de la Vicerectora d'Extensió Universitària, Josefina Bueno i el director del Servei d'Esports, Rafael García.

Els premiats en les diferents categories van ser els següents: en pádel, la parella masculina era la formada per Simón i Sellers; la femenina, per la seua banda, la integraven Mínguez i Arias. En tennis el guanyador va ser Manuel Gutiérrez, mentre que en dobles es van alçar victoriosos la parella formada per Aragones i Iborra.En tennis de taula el campió va ser Jorge Hernández i en esports col·lectius l'equip “Els&cremats rdquo; va aconseguir vèncer en futbol sala, mentre que en bàsquet el millor equip va ser “La pilota roja”.

En la present edició del Torneig de Nadal, el pádel per parelles masculí va ser l'esport amb major nombre de participants, amb un total de vint parelles. La novetat en aquesta edició va ser la creació de la categoria de pádel femení. El foment de l'esport femení és un dels objectius del Servei d'Esports de la Universitat d'Alacant, qui aspira a crear una lliga interna de pádel femení que, fins al moment, compta amb 12 parelles inscrites.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464