Saltar apartados

La Universitat d'Alacant premia les millors ofertes en el seu web de documents docents o d'investigació

Alacant, 20 de gener de 2011

El Vicerectorat de Tecnologia i Innovació Educativa de la Universitat d'Alacant ha premiat a 8 professors que s'han destacat pel material de docència i investigació arxivat en el Repositori Institucional de la UA (RUA) o descarregats d'ell. Aquest repositori ofereix accés obert al contingut complet en format digital dels documents generats pels membres de la Universitat d'Alacant en la seua labor tant d'ensenyament com a científica i investigadora.

Els premis RUA corresponents a 2010 en el seu 1ª modalitat s'atorguen en dues categories (primer i segon premi) i en quatre àrees: els investigadors que hagen arxivat un major nombre de materials en RUA-Investigació (Francisco Maciá Pérez i Asunción Contreras de Vera) i en RUA-Docència (Augusto Beléndez Vázquez i Tarsicio Beléndez Vázquez), els investigadors que tinguen arxivat el material d'investigació que haja obtingut un major nombre de descàrregues (Francisco Ruiz Bevià i Carmen Marimón Llorca) i els docents que tinguen arxivat en RUA Docència el material que haja obtingut un major nombre de descàrregues (Juan Carlos García Quesada i María José Rodríguez Jaume). Els premis consisteixen en ajudes econòmiques per a despeses d'investigació.

L'objectiu de RUA és donar major visibilitat a la producció cientí­fica i docent de la Universitat, augmentar l'impacte i assegurar la preservació d'aquesta producció. RUA arreplega tot tipus de materials digitals, tant "preprints" com "postprints", comunicacions a congressos, documents de treball, materials docents i objectes d'aprenentatge, revistes editades per la Universitat d'Alacant, etc.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464