Saltar apartados

Set mil estudiants de batxillerat visitaran la Universitat d'Alacant a partir de demà

Alacant, 20 de gener de 2010

Al voltant de set mil estudiants de segon curs de Batxillerat i cicles formatius de grau superior de 118 centres d'ensenyament secundari de la província d'Alacant visitaran tots els divendres al matí, des del 21 de gener fins al 25 de març, el campus de la Universitat d'Alacant dins del programa de visites que organitza la institució.

Aquestes visites guiades tenen com a objectiu fonamental que els estudiants puguen conèixer les instal·lacions universitàries alacantines i que puguen resoldre qualsevol tipus de dubte sobre l'accés als estudis superiors i sobre les titulacions de la Universitat d'Alacant.

Tant el vicerector d'Alumnat, José Vicente Cabezuelo, com el director del Secretariat d'Accés, Enrique Herrero, es mostren especialment satisfets perquè enguany han hagut d'augmentar en un dia les visites per la creixent demanda dels instituts de la província d'Alacant i de centres procedents de la províncies d'Albacete i València.

En aquest sentit, Enrique Herrero assenyala que “gràcies a les activitats desenvolupades per l'Oficina d'Informació a l'Alumnat, directors, degans, així com pel personal d'Accés, Biblioteca, Esports, el Museu i professors, entre molts altres col·laboradors, són cada any més els centres i instituts que han participat en aquestes visites”. Respecte a les visites, els principals dubtes que presenten els estudiants de batxillerat estan referides a la Prova d'Accés a la Universitat (Selectivitat), els planes d'estudi i la vida al campus.

Els alumnes de cicles formatius de grau superior es mostren particularment interessats en les titulacions a què poden accedir i la forma d'accés a la universitat.

Les visites guiades estan organitzades perquè l'alumne puga conèixer el campus, recorrent itineraris diferents segons grups distribuïts per opcions d'estudi afins, acompanyats i guiats per estudiants d'aquestes titulacions de la Universitat que els comenten els detalls d'aquests estudis i els recursos que s'ofereixen a l'alumnat mentre visiten facultats i escoles. A més, la visita s'enriqueix veient els laboratoris de Ciències, Materials, Robòtica, Infermeria i altres edificis del seu interès. D'altra banda, s'ofereix una xarrada informativa sobre aspectes acadèmics i administratius relacionats amb l'accés a la Universitat: proves d'accés, procés de preinscripció, districte únic, districte obert, novetats i estructura dels plans d'estudi.

Enrique Herrero destaca que totes aquestes mesures “ajuden molt al fet que els alumnes perden la por a la universitat i es decidisquen a estudiar”.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464