Saltar apartados

La Comissió Europea augmenta les seues ajudes per a serveis a Pimes a través del projecte SEIMED

Alacant, 27 de gener de 2011

El projecte SEIMED, en el qual participa com a soci la Universitat d'Alacant i que lidera l'Institut de la Xicoteta i Mitja Indústria Valenciana (IMPIVA), explicarà per als pròxims dos anys amb un pressupost superior als 2,3 milions d'euros, la qual cosa permetrà incrementar el nombre d'acords de cooperació entre empreses de la Comunitat i empreses europees.

La Comissió Europea ha incrementat en un 7,5% les ajudes dirigides a la promoció de la internacionalització de la R+D, de transferència de tecnologia i l'accés a projectes europeus, serveis que presta el projecte SEIMED i en el qual participen a més de la Universitat d'Alacant , COEPA, la Cambra de comerç de València, el Consell de Càmeres, la Xarxa d'Institut Tecnològics de la Comunitat Valenciana, la Fundació de la Comunitat Valenciana Regió Europea i l'Institut de Foment de Múrcia.

Amb aquest increment de pressupost la xarxa SEIMED consolidarà la trajectòria empresa amb èxit en 2008. En aquests dos anys i mitjà de vida del projecte s'han organitzat 145 esdeveniments dirigits a PIMES amb més de 7.000 participants, s'ha assessorat de manera individualitzada a més de 900 clients, s'ha participat en més de 60 trobades empresarials i de transferència de tecnologia i s'han signat 48 acords de col·laboració transnacional per al desenvolupament de projectes d'investigació i transferència tecnològica.

Des de la seua engegada, el projecte SEIMED liderat per l'IMPIVA a la Comunitat Valenciana s'ha erigit com un referent de suport per a les PIME en la participació en projectes d'investigació europeus col·laborant activament en l'engegada de 24 consorcis per a la participació en el VII Programa Marque d'Investigació de la Comissió Europea.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464