Saltar apartados

La Seu de la UA acull una Jornada sobre pobresa i exclusió social organitzada pel Síndic de Greuges

pobreza

 

Alacant, 26 de gener de 2011

Amb l'assistència dels Consellers de Benestar i Solidaritat

La Seu Ciutat d'Alacant de la UA acull demà dijous, dia 27 de gener, una Jornada sobre Pobresa i Exclusió Social organitzada per la Sindicatura de Greuges de la Comunitat Valenciana. La inauguració de la jornada tindrà lloc a les 10 del matí i comptarà amb la participació del Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi Diego, així com de la Consellera de Benestar Social de la Generalitat Valenciana, Angélica Such Ronda i el Conseller de Solidaritat i Ciutadania, Rafael Blasco Castany.

La jornada partirà d'una conferència marque en la qual s'abordarà la Lluita contra la pobresa en un món en crisi, a càrrec d'Arcadi Oliveres i Boadella, professor titular d'Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona i president de Justícia i Pau. La conferència s'iniciarà a les 10’30 hores. A les 12’30 hores se celebraraá una taula redona sobre els Mecanismes de protecció social: nous reptes en les polítiques d'exclusió social a la Comunitat Valenciana, en la qual participa, entre uns altres, el Director de l'Observatori Permanent de la Immigració, Universitat Alacant, Carlos Gómez Gil. La jornada conclourà amb una taula redona que s'iniciarà a les 17 hores en la qual es debatrà sobre Pobresa i exlusión social a la Comunitat Valenciana: una anàlisi de la situació actual des de la perspectiva del món associatiu.

Programa de la jornada

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464