Saltar apartados

Luis Martínez Giner, professor de Dret Financer i Tributari de la Universitat d'Alacant, premiat amb el "Premio Estudios Financieros" 2011

Martinez_Giner

Alacant, 13 de juliol de 2011

El professor de Dret Financer i Tributari de la Universitat d'Alacant, Luis Martínez Giner, ha obtingut el segon premi en la 21ª edició del "Premie Estudis Financers” que concedeix el Centre d'Estudis Financers pel seu article d'investigació La suspensió del procediment d'inspecció tributària. Es tracta d'un consolidat guardó que té com a objectiu reconèixer i estimular la labor creadora i d'investigació dels estudiosos de les diferents modalitats del "Premie Estudis Financers" i valorar el caràcter pràctic dels treballs presentats, concedit per aquesta entitat privada de primer nivell en investigació i matèria tributària. La dotació del premi concedit a Martínez Giner ascendeix a 4.500 euros i la publicació de l'article en la Revista d'Estudis Financers.

Al llarg dels cinquanta folis que contenen l'article premiat, Luis Martínez Giner aborda el tema dels terminis quan intervé Hisenda per a realitzar una inspecció, les incidències temporals que solen esdevenir i què és el que succeeix.

El jurat per al premi que compta amb sis modalitats ha estat integrat per un mínim de cinc membres de reconegut prestigi, pertanyents a les àrees de: Administració Pública, Judicatura i Universitat o Empresa Privada.

El lliurament del premi tindrà lloc el pròxim 20 de setembre de 2011, en un acte que es desenvoluparà a Madrid.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464