Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i la CAM aposten per la formació de qualitat com a via de foment de l'ocupació i millora de la competitivitat de les empreses

cam

Alacant, 20 de juliol de 2011

Per quart any consecutiu, la Universitat d'Alacant i Caja Mediterráneo ratifiquen el seu compromís amb els joves i amb l'ocupació de qualitat, a través del curse  "Competències tècniques i habilitats per a treballar en Institucions Financeres", que es completa amb pràctiques professionals en Oficines i Serveis Centrals de la Caixa.

Amb aquest objectiu, el president territorial de la CAM, Armando Sala, i el rector de la Universitat d'Alacant, Ignacio Jiménez Raneda, han signant aquest matí, en la Seu Territorial de la Caixa, un conveni que consolida la col·laboració entre ambdues institucions. En l'acte de signatura han estat presents també, per part de la Universitat d'Alacant, la vicerectora de Relacions Institucionals, Aránzazu Calçada, el degà de la Facultat de CC.Economicas i Empresarials, Juan Llopis, la coordinadora de l'Escola de Negocis, Reyes Gonzalez, la directora de la Fundació General de la UA, Lucia Gomis i la Coordinadora del Gabinet d'Iniciatives per a l'Ocupació (Gipe), Maria Jose Parra.
Tant Sala com Raneda han mostrat la seua convicció en què l'èxit de les empreses es basa, fonamentalment, en la qualitat dels seus recursos humans, la qual cosa significa implicació, compromís i qualificació de les persones que formen les empreses.
El programa del curse "Competències tècniques i habilitats per a treballar en Institucions Financeres" es desenvolupa els divendres entre Octubre i Març, comptarà amb un professorat mixt Universitat/CAM, la qual cosa permet adequar els conceptes acadèmics de gestió a la realitat que trobaran els estudiants en les institucions financeres, dotant-los d'un suport teòric-pràctic imprescindible per a afrontar amb èxit la realitat laboral.

El programa es completa amb el pla referit de pràctiques retribuïdes en Oficines i Serveis Centrals de la Caixa, i ho seguiran un total de 60 alumnes de la Universitat, que estiguen inscrits en el programa de pràctiques del Gabinet d'Iniciatives per a l'Ocupació (GIPE) de la Fundació General de la Universitat.

Al llarg dels sis mesos de durada del curs, els estudiants aprofundeixen en el coneixement del Sistema Financer, la cultura empresarial, el negoci bancari, la gestió de l'Oficina, la qualitat de servei com a element diferencial, la responsabilitat social corporativa en banca, la importància del client, i el paper fonamental de la comunicació interna, la formació i el desenvolupament professional per a l'èxit de l'empresa.

Aquest programa, ja consolidat en la quarta edició que ara comença, és un intent seriós de potenciar aquests valors en els estudiants universitaris per a facilitar la seua integració en les empreses, molt important sempre, però especialment en aquests temps de crisis que encara vivim.

cam2

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464