Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i Prosegur signen un conveni per a la creació de la Càtedra Prosegur

CATEDRA+PROSEGUR+018

Alacant, 22 de juliol de 2011

La Universitat d'Alacant i Prosegur signen un conveni per a la creació de la Càtedra Prosegur

Prosegur, empresa capdavantera en el sector de la seguretat privada, i la Universitat d'Alacant, han signat aquest matí un conveni per a la creació de la Càtedra Prosegur, amb l'objectiu de desenvolupar programes formatius i tasques d'investigació que contribuïsquen a millorar la formació i coneixements en matèries relacionades amb la cultura empresarial, l'eficiència en la gestió dels recursos humans i la gestió del talent com a font generadora d'innovació.

La Càtedra Prosegur Universitat d'Alacant serà un enclavament únic on poder debatre, reflexionar i investigar sobre l'estudi de la gestió del talent i promoure, a més, convenis específics per a la realització de pràctiques formatives en Prosegur Espanya per part dels estudiants de la Universitat d'Alacant.

La signatura, celebrada en el rectorat de la Universitat d'Alacant, ha comptat amb la presència del rector de la Universitat, Ignacio Jiménez Raneda, la vicerectora de Relacions Institucionals, Aránzazu Calçada González; José Gil Díaz, director de negoci de la zona, Oscar Baidez Simon, delegat d'Alacant i Olga Ramis Pérez, gerent de Recursos Humans de la Zona Aquest.

Tant el rector com José Gil, han coincidit a destacar el caràcter nou de la Càtedra recentment creada i la importància de la innovació formativa en aquesta àrea de coneixement.

Està previst que el pròxim mes de setembre, es faça pública la convocatòria per a l'elecció del director de la Càtedra, qui assumirà l'execució d'un programa que inclourà l'organització de cursos i seminaris, juntament amb la realització d'estudis i treballs de recerca.

Sobre Prosegur

A nivell mundial, Prosegur és l'empresa capdavantera en el sector de la seguretat privada a través de Solucions Integrals. Prosegur és un proveïdor de serveis globals de seguretat i cobreix totes les necessitats dels seus clients en aqueixa àrea, aportant solucions integrals i assumint un paper d'especialista en l'anàlisi, disseny, planificació, operació i manteniment.

Prosegur explica en l'actualitat amb un equip de més de 104.000 empleats en el món repartits entre Europa - Espanya, França, Portugal i Romania- i Iberoamèrica -Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Mèxic, Paraguai, Perú i Uruguai-. A Àsia, Prosegur està present a Singapur i Índia.

CATEDRA+PROSEGUR+01

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464