Saltar apartados

Comunicat de la Universitat d'Alacant i Universitat Miguel Hernández sobre la resolució de la convocatòria de Campus d'Excel·lència Internacional 2011

Davant de la Resolució provisional del Programa Campus d'Excel·lència Internacional CEI 2011 feta pública avui pel Ministeri d'Educació, les universitats d'Alacant i Miguel Hernández d'Elx volem fer públic el comunicat següent:

La gran satisfacció per la selecció del projecte Mediterranean Campus, que les dues Universitats han presentat a l'esmentada convocatòria per la Comissió Tècnica del programa Campus d'Excel·lència Internacional, convocatòria 2011.

En l'acta de resolució provisional Mediterranean Campus és un dels 6 projectes proposats per a rebre una subvenció en el marc de Subprograma d'Excel·lència i concórrer a l'obtenció de la qualificació de CEI, mitjançant avaluació davant de la Comissió Internacional el pròxim mes d'octubre. El projecte ja havia rebut una subvenció de 457.498 € en el Subprograma d'Enfortiment en la convocatòria de Campus d'Excel·lència Internacional 2011.

Les dues universitats volem agrair la il·lusió, l'esforç i el rigorós treball fet per totes les persones que han participat en la definició i elaboració del projecte Mediterranean Campus. Igualment, volem manifestar el nostre agraïment i reconeixement públic a totes les empreses i institucions públiques i privades que han donat suport a aquests projecte.

 

Rectors i consells de direcció de les universitats d'Alacant i Miguel Hernández

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464