Saltar apartados

El rector es reuneix amb els màxims responsables nacional i autonòmic d'investigació

 

Reunion_reponsables_inv_1

Peu de foto: d'esquerra a dreta, Juan María Vázquez Rojas, Manuel Palomar i José Miguel Saval

 

Alacant, 29 de juny de 2012

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, s'ha reunit aquest matí amb el director general d'Investigació Científica i Tècnica del Ministeri d'Economia i Competitivitat, Juan María Vázquez Rojas i amb el director general d'Universitat, Estudis Superiors i Ciència de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació de la Generalitat Valenciana, José Miguel Saval. La reunió, de caràcter protocol·lari, ha servit per a obrir una llera de diàleg a tres bandes sobre l'articulació actual de la investigació a nivell estatal i autonòmic. A més, s'han analitzat els mecanismes existents en aquest sentit tant per al foment com per a la transferència de resultats. En la mateixa, ha quedat de manifest la intenció d'aprofundir en una qüestió que han qualificat de "essencial".

La trobada ha tingut lloc poc abans de l'inici de la reunió de la Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de la Investigació, el desenvolupament i la Innovació, RUVID, que s'ha celebrat aquest matí en la Universitat d'Alacant.

 

Reunion_reponsables_inv_2

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464