Saltar apartados

Les universitats valencianes debaten la situació de la I+D+i en la Universitat d'Alacant

 

RUVID_1

Peu de foto: d'esquerra a dreta, Iñaki Bilbao Estrada, vicerector d'Investigació i Relacions Internacionals de la Universitat CEU Cardenal Herrera; José Miguel Saval, director general d'Universitat, Estudis Superiors i Ciència de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació; Amparo Navarro Faure, vicerectora d'Investigació, Desenvolupament i Innovació de la UA; Pedro Carrasco Sorli, president de RUVID, Manuel Palomar, rector de la UA; Amparo Chiralt Boix, vicerectora d'Investigació de la Universitat Politècnica de València; Juan María Vázquez Rojas, director general d'Investigació Científica i Tècnica del Ministeri d'Economia i Competitivitat; Fernando Borrás Rocher, vicerector d'Investigació i Innovació de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, i Francisco Javier Romero Gómez, vicerector d'Investigació, Desenvolupament i Innovació de la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir
 

Alacant, 29 de juny de 2012

La Universitat d'Alacant ha estat l'amfitriona, avui divendres 29 de juny 2012, de la trobada de la Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de la Investigació, el Desenvolupament i la Innovació (RUVID). La doble reunió, en primer lloc la de la Comissió Executiva de RUVID i, a continuació, la de l'Assemblea General Ordinària de RUVID, ha tingut lloc al campus universitari de Sant Vicent del Raspeig. En les dues cites han estat presents els vicerectors d'investigació de les set universitats valencianes associades, a més de directors d'OTRI i de serveis tècnics d'investigació de les universitats valencianes. A més, la Comissió Executiva de RUVID s'ha reunit amb Juan María Vázquez Rojas, director general d'Investigació Científica i Tècnica del Ministeri d'Economia i Competitivitat, en una trobada en què ha participat també José Miguel Saval Pérez, director general d'Universitat, Estudis Superiors i Ciència de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació.

Sobre els assumptes que s'han tractat aquest matí, Pedro Carrasco Sorli, president de RUVID i vicerector d'Investigació i Política Científica de la Universitat de València, ha declarat que "RUVID ha aprovat en la sessió d'avui la creació d'un grup de treball per a elaborar un quadre d'indicadors d'I+D+i. D'aquesta manera, es vol unificar i homogeneïtzar els indicadors que avalua l'activitat científica de les universitats valencianes, per a donar major visibilitat a l'important treball que fan". En aquest fòrum de tots els vicerectors, s'hi ha presentat la Fundació Inndea València, a càrrec de Salomé Reillo, Directora Tècnica de la Fundació InnDEA València. La Xarxa d'Universitats Valencianes per al foment de la Investigació, el Desenvolupament i la Innovació (RUVID) va nàixer al desembre de 2001, amb un conveni de col·laboració entre les cinc universitats públiques valencianes. Està integrada per les universitats d'Alacant, València, Politècnica de València, Jaume I de Castelló, Miguel Hernández d'Elx, CEU Cardenal Herrera i la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir.

 

 RUVID_2

Peu de foto: els membres de RUVID, al costat del rector de la UA Manuel Palomar, Juan María Vázquez Rojas, director general d'Investigació Científica i Tècnica del Ministeri d'Economia i Competitivitat, i José Miguel Saval, director general d'Universitat, Estudis Superiors i Ciència de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació.

 

 

RUVID_3

Peu de foto: d'esquerra a dreta, José Miguel Saval, director general d'Universitat, Estudis Superiors i Ciència de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació; Pedro Carrasco Sorli, president de RUVID i vicerector d'Investigació i Política Científica de la Universitat de València, i Juan María Vázquez Rojas, director general d'Investigació Científica i Tècnica del Ministeri d'Economia i Competitivitat.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464