Saltar apartados

La universitat d'Alacant i Europa House amplien el seu suport a la discapacitat

 

UA_Europa_House

Alacant, 10 de juliol de 2012

La residència cedirà més habitacions per a estudiants que ho necessiten

La Vicerectora d'Estudiants, Nuria Vaig granar i el gerent d'Europa House, José María Mena, han segellat un nou acord de col·laboració entre ambdues entitats a través del com es consolida el patrocini al CAU, Centre de Suport a l'Estudiant, amb la cessió gratuïta d'habitacions per a estudiants discapacitats.

El CAU, guanyador enguany va ser reconegut amb el premi als Importants del diari Informació per la seua labor cap a l'estudiant universitari, explicarà, doncs, amb un total de deu habitacions per a estudiants amb problemes econòmics o amb alguna discapacitat que requerisquen d'un allotjament per a poder desenvolupar amb normalitat els seus estudis.

Amb aquest paquet es consolida el suport brindat per la residència d'estudiants, que ja col·laborava amb la UA en diferents matèries com la inserció laboral o diferents activitats esportives.

En la reunió, celebrada en el campus universitari, han estat presents també la directora del secretariat de Pràctiques en Empresa i Suport, Josefa Parreño i la directora d'Europa House, Delphine Thiebaut.

Nuria Vaig granar ha destacat l'important paper que desenvolupa el CAU dins de la institució universitària i el compromís que a través del vicerectorat que dirigeix "se seguirà treballant en la cerca de solucions factibles a qualsevol estudiant que precise d'ajuda per al correcte desenvolupament dels seus estudis". Vaig granar va assegurar que "encara que estem en un context difícil, el suport real als nostres estudiants és un pilar fonamental que sempre ha format part de la política de la nostra Universitat, i així va a seguir sent".

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464