Saltar apartados

Caja Mediterráneo i la Universitat d'Alacant consoliden la seua col·laboració en accions formatives

conveni_ua_cam

Alacant, 13 de juny de 2011

· Els estudiants i el personal docent i investigador es beneficiaran del desenvolupament conjunt de tres Càtedres i el suport a les Beques Erasmus

· Enguany se celebraran les XXVI Jornades d'Economia de la UA

· CAM aporta 180.000 euros a la Universitat per al desenvolupament de programes conjunts

El rector de la Universitat d'Alacant, Ignacio Jiménez Raneda i el president de Caja Mediterráneo, Modest Crespo, han signat aquest matí un conveni de col·laboració amb el qual es consoliden accions i activitats que desenvolupen conjuntament ambdues institucions i que estan dirigides a estudiants i personal docent i investigador.

El conveni potencia la col·laboració d'ambdues parts en matèria de solidaritat, desenvolupament social, cooperació i integració social. Així mateix, l'acord pretén fomentar accions socials en matèria de medi ambient, a favor de la biodiversitat i l'energia, i accions culturals, fomentant l'accés a la mateixa dels més desfavorits i recolzant als nous creadors.

Amb aquesta finalitat, Caja Mediterráneo aportarà 180.000 euros a la Universitat d'Alacant destinats a les ajudes de beques d'estudis internacionals, de les quals es van beneficiar en any passat quasi 600 estudiants, així com al desenvolupament de les Jornades d'Economia Espanyola i a activitats pròpies de les Càtedres “Vilallonga d'empresa i Territori”, “Empresa Familiar” i “Jane Goodall”.

El conveni contempla també la creació d'una Comissió Mixta de Seguiment per a establir el calendari de les activitats i avaluar el seu desenvolupament.

El president de Caja Mediterráneo, Modest Crespo, ha destacat el “valor estratègic” de la col·laboració amb la Universitat d'Alacant, com un exemple, ha dit “de la predisposició i l'atenció sense fissures de Caja Mediterráneo cap a totes i cadascuna de les persones i entitats i institucions de la nostra província”.

Per la seua banda, el rector de la Universitat d'Alacant, Ignacio Jiménez Raneda, ha volgut agrair la col·laboració permanent que Caja Mediterráneo manté amb la UA, “imprescindible per a mantenir iniciatives com les quals tenim en marxa”.

conveni_ua_cam2

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464