Saltar apartados

El MUA celebra la jornada de lliurament de premis del XI Concurs de Tallers Didàctics

Mua

Alacant, 16 de juny de 2011

S'han seleccionat 171 treballs dels més de 3.000 presentats

Dissabte que ve 18 de juny, a partir de les 12 hores, el Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) acollirà el lliurament de premis i exposició del XI Concurs de Tallers Didàctics del MUA, que guardona els millors treballs de l'alumnat participant en els tallers artístics realitzats en el museu universitari durant el curs acadèmic 10/11. En aquesta edició han participat més de 3.000 alumnes d'educació infantil, primària, secundària i batxillerat, de més de 40 centres escolars de la província d'Alacant i Albacete. Entre premiats i seleccionats, 171 xiquets i adolescents seran distingits per la seua imaginació i creativitat. Un any més, aquestes activitats han sigut possibles gràcies a la col·laboració de l'Obra Social de la Caja Mediterráneo.

L'acte comptarà amb l'assistència de la Vicerectora d'Extensió Universitària de la UA, Josefina Bueno Alonso i del director del MUA, Mauro Hernández Pérez.

La proposta educativa del MUA per a enguany ha plantejat dos visites-taller a les exposicions “Llars. Col·lecció MUA” i “Històries (de la nostra història)” de l'artista alcoià Antoni Miró. Els tallers proposats als alumnes variaven en funció de l'edat dels participants: treballs d'experimentació entorn de l'espai, collages i reinterpretació d'obres artístiques clàssiques i contemporànies per a reflexionar sobre diverses problemàtiques socials.

Després de la visita a l'exposició dels treballs i el lliurament de premis, que consistirà en la projecció d'un vídeo amb la memòria gràfica de les activitats realitzades i el posterior lliurament de guardons, s'oferirà un aperitiu.

Mua2   Mua3

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464