Saltar apartados

El Parc Científic d'Alacant compta amb una nova empresa de base tecnològica que ofereix solucions per a l'emmagatzematge d'energia

Signatura_ETB

Alacant, 14 de juny de 2011

El Parc Científic d'Alacant comptarà amb una nova EBT (empresa sorgida de la investigació universitària). Es tracta de Gas to Materials Technologies (G2MTech), especialitzada a oferir solucions per a l'emmagatzematge d'energia.

Gas to Materials Technologies es dedicarà a construir i comercialitzar sistemes automàtics d'anàlisi d'adsorció química i adsorció física per a la caracterització de materials adsorbents i catalitzadors, amb mètodes estàtics i dinàmics.

Aquesta iniciativa empresarial ha sigut promoguda per un equip científic que dirigeixen Diego Cazorla i Ángel Linares, membres del Grup d'Investigació de Materials Carbonosos i Medi Ambient (MCMA), juntament amb Francisco Rodríguez Reinoso, del Laboratori de Materials Avançats, i Enrique Gadea, tots ells membres del Departament de Química Inorgànica de la Universitat d'Alacant.

Gas to Materials Technologies naix del Departament de Química Inorgànica de la Universitat d'Alacant, que, després de vora 30 anys de treball i acumulació d'experiència, s'ha situat a l'avantguarda internacional dels centres d'investigació de la seua àrea.

Durant els últims anys, aquests equips han sigut desenvolupats amb l'objectiu de satisfer les necessitats d'investigació del Departament de Química Inorgànica de la Universitat d'Alacant, a causa de no trobar-se en el mercat equips comercials amb la capacitat de fer el tipus d'anàlisi requerida i per no tenir la precisió i la versatilitat suficients.

Els promotors consideren que la creació de l'empresa sota el guiatge del Departament de Química Inorgànica de la Universitat d'Alacant és una oportunitat excel·lent perquè, aprofitant la seua llarga trajectòria i el gran reconeixement dels seus investigadors en l'àmbit internacional, construïsca i comercialitze equips d'adsorció, el mercat potencial dels quals serà, des d'un principi, el mercat mundial.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464