Saltar apartados

Filosofia i Lletres lliura els premis de l'I Concurs fotogràfic "Som de Lletres"

concurs_fotografia

Alacant, 16 de juny de 2011

L'I Concurs de Fotografia “Som de Lletres”, organitzat per la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant, lliura els premis als guanyadors el dilluns 20 de juny de 2011, a les 10.00 hores i en el Saló de Graus de l'edifici C de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA. El jurado, compost per l'equip decanal de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA, un fotògraf professional i representants de l'alumnat, ha atorgat el primer premi a la imatge titulada “Reflexions” de David Calero Còrdova. Tomás López Pastor, amb la fotografia “Il.lusió” ha obtingut el segon premi, mentre el tercer ha recaigut en Patricia Olcina Ponsell, amb “Els principis són durs”.

"Som de Lletres” és la convocatòria que premia fotografies que facen referència a la Facultat de Filosofia i Lletres i, alhora, aúnen qualitat i creativitat. Els autors han de ser membres pertanyents a aquesta facultat, tant alumnat com a personal docent i investigador o d'administració i serveis. Espais, activitats, persones o imatges que revelen la seua relació amb les Lletres tenen cabuda en el concurs.

Les fotografies premiades s'exposaran en el vestíbul de la Facultat de Geografia i Història, edifici II.

 

IMATGE: Primer premi: "Reflexions" de David Calero Còrdova

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464