Saltar apartados

La Universitat d'Alacant organitza una observació de l'eclipse de Lluna del dimecres

La Universitat d'Alacant ha preparat una observació de l'eclipse total de Lluna que es produirà la nit del dimecres. Aquesta activitat es durà a terme en la platja del Cocó, organitzada per l'associació astronòmica de la Universitat d'Alacant Astroingeo-Ciutat dels Estels amb la col·laboració de la Seu d'Alacant i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alacant.

Destaca aquesta associació que aquest espectacular fenomen no tornarà a poder ser contemplat des de les nostres latituds fins a abril de l'any 2014. Per a facilitar l'observació posen a la disposició dels interessats els seus coneixements en aquesta ciència astronòmica així com el seu instrumental amb la finalitat d'explicar el desenvolupament de l'eclipse. Previ a l'observació d'est eclipse, el professor de la UA Enrique Aparicio imparteix des d'aquest dilluns i fins al dimecres una sèrie de tallers en la Seu d'Alacant per a comprendre com es produeixen aquests fenòmens i buidar mites relacionats, per exemple, amb les astrologia i els horòscops, desmuntant les teories arcaiques que relacionaven fenòmens naturals com els eclipses amb el comportament de l'ésser humà o el seu futur.

L'observació es realitzarà el dia 15 de juny enfront de l'estació del TRAM de la Marina. El fenomen s'iniciarà a les 19:23 h.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464