Saltar apartados

Quinze estudiants eslovens discapacitats auditius visiten la Universitat d'Alacant

Estudiants_eslovens

Alacant, 21 de juny de 2011

Un grup format per quinze estudiants preuniversitaris d'Eslovènia han arribat avui dimarts 21 de juny a la Universitat d'Alacant en una visita que se circumscriu dins del marc del Programa Europeu de Mobilitat Leonardo da Vinci. Es tracta d'un grup d'alumnes sords o amb discapacitat auditiva, als quals acompanyen dos professors i dos intèrprets de llengua de signes eslovena.

Els preuniversitaris han sigut rebuts aquest matí per la degana de la Facultat d'Educació, María Ángeles Martínez Ruiz, el vicedegà de Pràctiques i Extensió Cultural, Francesc Xavier Llorca, i personal del Centre de Suport a l'Estudiant (CAU) de la UA, en les instal·lacions de la mateixa Facultat.

Durant dues setmanes els estudiants van a romandre en la UA familiaritzant-se amb la vida universitària. La professora de la Facultat d'Educació, Irma Muñoz Baell, que exerceix com a amfitriona en aquesta visita a la UA, ha organitzat un complet programa d'activitats. Els alumnes van a rebre un curs de llengua de signes espanyola i signoescritura, ja que la llengua de signes eslovena difereix de l'espanyola, una trobada internacional amb estudiants amb discapacitat auditiva de la UA, que compta amb el suport del CAU i que tindrà lloc els dies 27 i 28 de juny, i diverses visites guiades culturals pel campus universitari i en diferents escenaris de la ciutat d'Alacant.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464