Saltar apartados

Programació cultural de la Universitat d'Alacant durant juliol i agost

Nits11

Alacant, 28 de juny de 2011

El programa Els Nits d'estiu de la Seu inclouen una àmplia oferta de música, teatre, cinema, literatura i molt més

El pròxim 1 de juliol comença el programa Nits d'Estiu en la Seu, que es desenvoluparà durant tot el mes amb una variada selecció de teatre, concerts de diversos estils, cinema, recitals lírics i poètics, cinema, exposicions, tallers i presentacions de llibres, que se celebraran a partir de les 21.30 hores en la Seu Ciutat d'Alacant. Així mateix, durant el mes d'agost es projectarà el cicle La Generació que Va canviar Hollywood, amb pel·lícules com a Cabaret, Bonnie & Clyde, Paper Moon, All the President's Men, etc. Els films s'exhibiran en versió original amb subtítols en castellà. L'entrada a les activitats és lliure, limitada a l'aforament.

L'actuació inaugural, a càrrec de la Coral Universitària de la UA, dirigida per José Vicente Sanchis, tindrà lloc l'1 de juliol. Segons Sanchis, “la Coral de la UA oferirà un repertori variat amb cançons populars de la geografia espanyola, tradicionals i espirituals dels continents africà i americà, així com religioses del segle XVI i XVIII”. Tal com explica el coordinador de la Coral, Joaquín Quílez, “aquest concert és la posada de llarg de la Coral de la UA sota la batuta del seu nou director, José Vicente Sanchis”.

El 5 de juliol se celebrarà la projecció interactiva Els horrors de la tenda, amb l'exhibició del film La petita tenda dels horrors (Frank Oz, 1986), nombres musicals animats per actors i la participació activa del públic a la manera del clàssic The Rocky Horror Picture Xou.

El 6 de juliol, el Teatre de la Universitat Permanent de la UA (UPUA) representarà l'obra Autocars Amorós, escrita i dirigida per Pascual Carbonell. Es tracta d'un text que es desenvolupa íntegrament en un autocar. Per al director de l'obra, “el viatge que emprenen els protagonistes serveix per a parlar de la recerca de l'amor, la infidelitat, la gelosia, el flechazo i la passió perduda o oposada”.

El 7 de juliol, la banda Instrospection realitzarà el concert Breathe. Amb un repertori de blues, jazz, pop, soul, rock, dirigit pel professor del Taller de Guitarra Contemporània de la UA Santiago Iglesias “el concert ofereix un repertori equilibrat i temes elegants especialment seleccionats per a gaudir de la música en el seu estat pur, amb músics de primera línia del panorama nacional i la veu de la sevillana Inma Rodríguez”, explica Iglesias.

A més, se celebraran cursos promoguts pel Centre d'Estudis sobre la Dona de la UA (CEM), el Centre Superior d'Idiomes de la UA, el Centre d'Estudis Orientals, el Consell de la Joventut d'Alacant, així com el Taller de Literatura, impartit del 4 al 8 de juliol per José Luis Ferris i Mariano Sánchez Soler, com a suport a la Fira del Llibre d'Alacant.

 

Més informació

www.veu.ua.es

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464