Saltar apartados

Carmen Magallón clausura en la Seu el curs sobre conflictes internacionals, pau i dones

Carmen_Magallon

Alacant, 1 de Juny de 2012

Organitzat per l'Aula de Formació i Debat Feminista

Especialista en temes de dones i cultura de la pau, Carmen Magallón clausura dilluns que ve, dia 4 de juny, el curs sobre "Conflictes internacionals i construcció de la pau des de la perspectiva de les vides de les dones", organitzat per l'Aula de Debat Feminista. Magallón, que és Directora de la Fundació Seminari d'Investigació per a la Pau i Presidenta de la Secció Espanyola de la Lliga Internacional de Dones per la Pau i la Llibertat (WILPF-Espanya) és doctora en Ciències Físiques pel programa d'Història de la ciència-Filosofia de la ciència, de la Universitat de Saragossa, llicenciada en Físiques, DEA en Filosofia i té estudis de Tercer cicle de Psicologia. L'entrada a l'acte, que s'inicia a les 20'15 hores, és lliure i està limitada a l'aforament de la sala.

L'Aula de Debat Feminista, organitzadora del curs, va nàixer en 2006. Es tracta d'un fòrum obert a totes les persones amb idees igualitàries. En l'actualitat està integrada per persones de diferents nacionalitats procedents de sindicats, partits polítics, diferents associacions feministes i gent sense adscripció alguna. Des que van començar la seua marxa han comptat amb ponents d'excepció com Amelia Valcárcel, Cristina Carrasco o María Pazos.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464