Saltar apartados

La Universitat d'Alacant inaugura les X Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària

Alacant, 1 de juny de 2012

A les 10.00 h del pròxim dijous, 7 de juny, a la sala d'actes de l'aulari II començarà la desena edició de les Jornades de Xarxes d'Investigació Universitària, amb la conferència inaugural de Laureano González Vega, coordinador d'Avaluació d'Ensenyaments i Institucions (ANECA). El segon i últim dia de les Jornades intervindrà José Miguel Saval Pérez, director general d'Universitat, Estudis Superiors i Ciència.

Amb la participació i el compromís de la comunitat universitària com a tema central, les X Jornades Xarxes d'Investigació en Docència Universitària presenten un ampli programa que tractarà de donar resposta i posar en comú alguns dels temes que desperten major interès en la comunitat universitària, a través de cinc nuclis temàtics:

1) la participació de la comunitat universitària en el seguiment de les titulacions,

2) la coordinació docent,

3) la participació de l'alumnat en el procés d'ensenyament-aprenentatge,

4) l'avaluació com a estratègia per a la innovació docent i

5) la formació en l'ensenyament actual, nous enfocaments metodològics.

Les Jornades de Xarxes de la Universitat d'Alacant són pioneres en l'educació superior i en la difusió i transferència d'investigacions en la línia de treball col·laboratiu. A més, han dedicat el seu esforç a impulsar i promoure treballs científics d'innovació i millora en l'ensenyament universitari.

Cecilia Gómez, vicerectora de Planificació Estratègica i Qualitat, com a responsable d'aquestes jornades, assegura que “tenen l'objectiu d'enfortir i fomentar el treball col·laboratiu en investigació i innovació docent per a potenciar la creació d'espais comuns entre professors”. Així mateix ha manifestat que “la integració de tots els membres de la comunitat universitària i tots els àmbits del coneixement és, sens dubte, el millor camí per a accedir al coneixement i potenciar una universitat compromesa amb la col·laboració i la participació, com a eixos fonamentals per a la innovació i la formació de qualitat en l'ensenyament universitari”.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464