Saltar apartados

Juan Mora, director de RRHH de Prosegur, en l'acte de graduació de l'Escola de Negocis

 

Clausura_Escola_Negocis

Alacant, 14 de juny de 2012

Es clausuren altres cinc programes de postgrau de la Facultat d'Econòmiques

Divendres que ve, dia 15 de juny, el Paranimf de la Universitat d'Alacant albergarà l'acte de graduació dels alumnes de l'Escola de Negocis que coincidirà amb la clausura d'altres cinc programes de postgrau vinculats amb la Facultat d'Econòmiques. L'acte comptarà amb la participació de Juan Mora, Soci Director Corporatiu de Recursos Humans de PROSEGUR, que serà l'encarregat de pronunciar la conferència titulada "Liderant i afrontant el futur amb passió".

Es tracta d'una de les cerimònies de clausura que aglutinarà el volum d'alumnes més elevat, en total més de 170, encara que segons els organitzadors s'espera la presència de més de 700 persones, moltes d'elles alumnes de cursos anteriors.

Els programes de postgrau implicats en l'acte són el Master en Direcció i gestió de RRHH, el Master en Direcció i gestió de PIMES, el curs d'Expert en Desenvolupament del Talent Directiu, el d'Expert en Direcció i gestió d'empreses d'Hostaleria i el d'Expert en Direcció i gestió de Xarxes Socials. Es tracta de programes pertanyents al departament d'Organització d'empreses de la UA, en els quals col·labora, en temes de gestió, l'Escola de Negocis.

L'acte, que s'iniciarà a les 17'30 hores, estarà presidit pel vicerector de Relacions Institucionals de la UA, Juan Llopis, que fins ara havia sigut degà de la Facultat d'Econòmiques. Com a novetat, enguany es procedirà al lliurament dels I Premis "Empresa Universitat", a càrrec de la directora de la Fundació General de la UA, Lucía Gomis. El premi ha recaigut en Servigroup Hotels, i ho arreplegarà Natalia Caballé, responsable d'Imatge i Comunicació en Servigroup Hotels.

Durant el mateix, com ja és tradicional, es lliuraran els premis als millors alumnes i projectes presentats en els cursos, així com dels diplomes als patrocinadors dels mateixos. Es comptarà amb les intervencions del catedràtic del Departament d'Organització d'empreses de la UA, José Luis Gascó, així com de la coordinadora de l'Escola de Negocis, Reyes González.

Cal destacar l'important respatler amb què expliquen els premis que es van a lliurar en l'acte de clausura, amb patrocinadors de la talla de NH Hotels, Fundació Balearia, Pneumàtics Soledad o La Façana turisme d'interior de Biar i col·laboradors com Ramstad, Tea Cegos, Deloittte, SAGE i A3 Programari del grup Wolters Kluwer.

Enllaç al vídeo de la clausura de 2011

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464