Saltar apartados

La torxa olímpica es passeja per la Universitat d'Alacant

 

Turpin_Menargues
Imatge: José Antonio Pérez Turpin i l'atleta Domingo Ramón Menargues.

 

Alacant, 15 de juny de 2012

El Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat d'Alacant, a petició del Comitè Olímpic Español, i per a complir amb el programa d'actes de commemoració dels Jocs Olímpics de Londres 2012, ha organitzat l'acte de lliurament de la torxa olímpica i posterior transport de la mateixa a un centre educatiu de la ciutat d'Alacant, concretament el CEIP "Pedro Duque". Prop de 650 persones han participat en aquesta activitat.

L'activitat s'iniciava aquest matí de 15 de juny, a les 11:00 hores i des de la porta del Centre d'Estudis Olímpics de la UA amb el lliurament en mà a l'esportista olímpic alacantí Domingo Ramón Menargues de la torxa que simbolitza l'engegada dels Jocs Olímpics de Londres 2012. Participaven el director del CEO, José Antonio Pérez Turpin, acompanyat per la degana de la Facultat d'Educació, María Ángeles Martínez i el director del Servei d'Esports, Rafael García. L'atleta, explusmarquista de 3.000 metres obstacles masculí, recorria, acompanyat per un nodrit grup d'esportistes i alumnes de la Universitat d'Alacant, els quatre quilòmetres que separen el campus universitari de Sant Vicent del Raspeig del centre educatiu, on era rebut pel seu director, Eliseo Andreu, que és, així mateix, professor en la UA. Una vegada en el CEIP, l'alumnat del grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport de la UA ha realitzat una representació d'expressió mímica d'esports que els alumnes havien d'endevinar. El CEO de la UA reforça, amb aquesta iniciativa, el valor formatiu de l'esport entre la comunitat universitària, a més de contribuir a promoure els Jocs.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464