Saltar apartados

La UA celebra aquesta vesprada l'Acte de Clausura de la XVIII edició del Magister Lvcentinus

Cartell_Clausura_Magister

Alacant, 15 de juny de 2012

El Magister Lvcentinvs, que va sorgir com a resposta acadèmica a la designació d'Alacant com a seu oficial de l'Oficina d'Harmonització del Mercat Interior de la Unió Europea (OAMI), òrgan de la Unió Europea competent per al registre de la Marca Comunitària, celebra avui divendres 15 de juny de 2012 la Cerimònia de clausura en el Saló d'Actes de l'edifici Germà Bernàcer de la Universitat d'Alacant. Durant l'acte, es va a fer lliurament dels diplomes acreditatius a 29 alumnes.

La cerimònia de clausura està prevista que comence a partir de les 19:00 hores. Intervindran Mª del Mar Baldessis, presidenta de l'Associació d'Antics Alumnes, Raquel Evangeli Llorca, directora del Magister Lvcentinvs, Ángel Sastre de la Font, secretari general de l'Oficina Espanyola de Patents i Marques i Vincent O'Reilly, president de l'Acadèmia de l'Oficina d'Harmonització del Mercat Interior. Amparo Navarro Faure, vicerectora d'Investigació, Desenvolupament i Innovació de la UA, serà qui òbriga, dirigisca i tancament l'acte. La directora del Magister Lvcentinvs, presentarà, a Josef Drex, director del Max Planck Institute de Munich, qui va a pronunciar la conferència de clausura "The Social Dimension of Intellectual Property Law".

L'acte finalitzarà amb el lliurament de beques i diplomes d'especialista universitari als 29 alumnes i la intervenció dels representants dels alumnes, Diana Botero i Javier Galán.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464