Saltar apartados

La Universitat d'Alacant reivindica la importància de la investigació i la innovació en el turisme

Graduacion_Master_Turisme

 

Alacant, 14 de juny de 2012

Amb motiu de la clausura del seu Màster Oficial en Adreça i Planificació del Turisme

Divendres que ve 15 de juny a les 18h en la sala multimèdia de Rectorat, tindrà lloc l'acte de graduació dels vint-i-vuit nous titulats de la 4ª promoció del Màster Oficial en Direcció i Planificació del Turisme. La trobada, al que assistiran la vicerectora d'Estudis, Formació i Qualitat, Mª Cecilia Gómez Lucas i el Vicedegà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Juan Luis Nicolau, consistirà en una lliçó magistral a càrrec de Carlos Romero, director R+D+I de Societat Estatal per a la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques, S.A (SEGITTUR), després de la qual es durà a terme el lliurament de diplomes.

SEGITTUR és una societat que depèn del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme i està adscrita a la Secretaria d'Estat de Turisme. Una de les seues principals competències és l'impuls de la innovació (R+D+i) en el sector turístic espanyol, tant en el seu vessant públic (nous models i canals de promoció, gestió i creació de destinacions intel·ligents, etc.) com en privada (suport a emprenedors, nous models de gestió sostenible i més competitiu, exportació de tecnologia turística espanyola).

L'alumnat que rebrà els diplomes procedeix de diferents titulacions, encara que principalment de la diplomatura de Turisme. El caràcter internacional del màster es veu reflectit en la nacionalitat dels nous graduats ja que provenen de diferents països llatinoamericans i europeus així com de Xina. A més, són varis els estudiants d'altres parts d'Espanya que han triat Alacant per a especialitzar-se en turisme.

El professorat del Màster, que també assistirà a l'acte, està compost per 50 docents d'11 departaments de la UA. El màster explica, a més, amb la col·laboració de nombrosos professors convidats nacionals i internacionals, tant acadèmics com a provinents de les més importants empreses del sector. En l'acte es reconeixerà també la important col·laboració dels organismes i empreses en els quals els alumnes realitzen les pràctiques incloses en el programa formatiu.

El màster, que dirigeix Fernando Vera, està organitzat per l'Institut Universitari d'Investigacions Turístiques i la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UA.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464