Saltar apartados

UA i UMH clausuren els cursos de les Càtedres d'Empresa Familiar

Alacant, 11 de juny de 2012

Amb la presència de la consellera d'Educació, María José Catalá

Demà dimarts, dia 12 de juny, a les 12:00 hores, se celebra l'acte conjunt de clausura dels cursos de les Càtedres d'Empresa Familiar de la Universitat d'Alacant i de la Universitat Miguel Hernández d'Elx. Enguany la celebració tindrà lloc en el Saló d'Actes de l'Edifici Germán Bérnacer de la Universitat d'Alacant.

L'acte estarà presidit conjuntament pels rectors de les dues universitats públiques alacantines, Manuel Palomar i Jesús Tadeo Pastor, i comptarà amb la participació de la consellera d'Educació, Formació i Ocupació, María José Catalá, el President de l'Associació de l'Empresa Familiar d'Alacant, Francisco Gómez, així com el Director de l'Obra Social de CAM, Bernardo Chulià, que intervé en representació dels patrocinadors d'ambdues càtedres.

Participaran, a més, els directors de les dues càtedres, Fernando Olivares per part de la Universitat d'Alacant i Marcos Requena, per la de la Miguel Hernández, així com representants de les empreses i institucions patrocinadores, com el responsable de Relacions Externes de Mercadona per a la província d'Alacant, Luis Consuegra, i altres personalitats del món acadèmic i empresarial.

Els cursos de Gestió de l'empresa familiar han rebut enguany a prop de 170 alumnes, que seran els qui reben demà els seus certificats de mà de les persones que componen la taula presidencial. A més, es reconeixerà l'important suport financer dels patrocinadors i la rellevant participació d'empresaris familiars alacantins com a ponents en el desenvolupament dels programes docents.

La càtedra Empresa Familiar de la Universitat d'Alacant, que l'any que ve celebra el seu desè aniversari, és una de les pioneres a nivell nacional. Segons el seu director, Fernando Olivares, el més destacable és, precisament, que els temes abordats en els cursos "els desenvolupen els propis empresaris pel que es tracta de conferències molt didàctiques basades en experiències personals" i assegura que el més valorat pels alumnes "són les activitats pràctiques, les visites a empreses i el contacte directe amb el teixit empresarial".

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464