Saltar apartados

Caps de secretariat i vicesecretari general, culminen el nou equip de govern de la Universitat d'Alacant

 

Pren_Possessió_directors

Alacant, 20 de juny de 2012

Tal com va anunciar en la campanya, Palomar redueix de 21 a 15 els secretariats

El Saló Alfredo Orts de la Facultat d'Òptica ha acollit aquest matí l'acte de nomenament i presa de possessió de les directores i directors de secretariat i el vicesecretari general, amb els quals es culmina el procés de creació del nou equip directiu de la Universitat d'Alacant.

Tal com va prometre en campanya electoral, el rector ha reduït de 21 a 15 el nombre de secretariats amb l'objectiu “d’optimitzar recursos i reduir despeses”. Del nou equip, Palomar ha destacat l'àmplia trajectòria científica, acadèmica i de gestió, així com que és “representatiu de l'equilibri de centres i facultats de la universitat”. Els ha agraït que hagin acceptat formar part del seu projecte d'universitat i els ha demanat “implicació, esforç i dedicació per poder afrontar amb èxit el govern de la nostra universitat” en uns temps que ha qualificat de “confusos i convulsos”.

L'acte, que per primera vegada ha tingut un caràcter públic, ha comptat amb la participació de la Secretària General, vicerectores i vicerectors, membres de la comunitat universitària, familiars i amics dels nous càrrecs.

D'aquesta manera, l'equip queda compost com segueix:

- Secretària General: Aránzazu Calçada. SALVADOR PALAZÓN FERRANDO, vicesecretari general.

- Vicerectorat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació. Vicerectora: Amparo Navarro: ENRIQUE HERRERO RODRÍGUEZ, director del Secretariat d'Investigació del Vicerectorat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació, i Mª JESÚS PASTOR LLORCA, directora del Secretariat de Transferència de Coneixement del Vicerectorat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació.

- Vicerectorat d'Ordenació Acadèmica i Professorat. Vicerector José Vicente Cabezuelo: ESTHER ALGARRA PRATS, directora del Secretariat d'Ordenació Acadèmica del Vicerectorat d'Ordenació Acadèmica i Professorat, i JOSÉ PENADÉS MARTÍNEZ, director del Secretariat de Professorat del Vicerectorat d'Ordenació Acadèmica i Professorat.

- Vicerectorat d'Estudis, Formació i Qualitat. Vicerectora: Cecilia Gómez: JUANA DOLORES JORDÁ GUIJARRO, directora del Secretariat d'Estudis del Vicerectorat d'Estudis, Formació i Qualitat, i ÁNGEL GREDIAGA OLIVO, director del Secretariat de Qualitat del Vicerectorat d'Estudis, Formació i Qualitat.

- Vicerectorat de Relacions Internacionals. Vicerector: Juan Llopis: JOSÉ RAMÓN BELDA MEDINA, director del Secretariat de Mobilitat del Vicerectorat de Relacions Internacionals, i Mª REYES GONZÁLEZ RAMÍREZ, directora del Secretariat de Projecció Internacional i Cooperació.

- Vicerectorat d'Estudiants. Vicerectora: Nuria Grané: RAFAEL CHINCHILLA CRUZ, director del Secretariat d'Accés i Promoció del Vicerectorat d'Estudiants, i JOSEFA PARREÑO SELVA, directora del Secretariat de Pràctiques en Empreses i Suport a l'Estudiant del Vicerectorat d'Estudiants.

- Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística. Vicerector: Carles Cortés: Mª del CARMEN MARIMÓN LLORCA, directora del Secretariat de Seus Universitàries del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística, i JOSEP OCHOA MONZÓ, director del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística.

- Vicerector de Campus i Sostenibilitat. Vicerector: Rafael Muñoz: JOSÉ RAMÓN MARTÍNEZ RIERA, director del Secretariat de Sostenibilitat i Salut Laboral del Vicerectorat de Campus i Sostenibilitat, i Mª MANUELA CARBONELL LADO, directora del Secretariat de Desenvolupament de Campus del Vicerectorat de Campus i Sostenibilitat.

- Vicerectorat de Tecnologies de la Informació. Vicerector Francisco Macià: ANDRÉS FUSTER GUILLÓ, director del Secretariat de Tecnologies de la Informació del Vicerectorat de Tecnologies de la Informació.

- Vicerectorat de Planificació Econòmica. Vicerectora Mónica Martí.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464