Saltar apartados

Clausura del Magister Lvcentinvs en la UA en la seua XVIII edició

 

Grad_MagisterLucentinus   Grad_MagisterLucentinus2

 

Alacant, 18 de juny de 2012

La XVIII edició del Magister Lvcentinvs celebrava el divendres, dia 15 de juny de 2012, la Cerimònia de clausura. El Saló d'Actes de l'edifici Germà Bernàcer de la Universitat d'Alacant s'ha vestit de gala per a fer lliurament de les seues respectius diplomes acreditatius als 29 alumnes del Magister.

L'acte donava començament a les 19:00 hores amb les intervencions deª M del Mar Baldessis, presidenta de l'Associació d'Antics Alumnes, Raquel Evangeli Llorca, directora del Magister Lvcentinvs, Ángel Sastre de la Font, secretari general de l'Oficina Espanyola de Patents i Marques i Vincent O'Reilly, president de l'Acadèmia de l'Oficina d'Harmonització del Mercat Interior. L'obertura i tancament ha sigut a càrrec de la vicerectora d'Investigació, Desenvolupament i Innovació de la UA, Amparo Navarro Faure.

Josef Drex, director del Max Planck Institute de Munich, pronunciava la conferència de clausura "The Social Dimension of Intellectual Property Law", en una cerimònia que es completava amb el lliurament de beques i diplomes d'especialista universitari a 29 alumnes. A més, i després d'aquest moment, intervenien els representants dels alumnes, Diana Botero i Javier Galán. Un vi d'honor donava per clausurat el curs acadèmic.

El Magister Lvcentinvs va sorgir com a resposta acadèmica a la designació d'Alacant com a seu oficial de l'Oficina d'Harmonització del Mercat Interior de la Unió Europea (OAMI), l'òrgan de la Unió Europea competent per al registre de la Marca Comunitària, posicionant-se, en l'actualitat, com un dels instituts d'ensenyament especialitzat més complets, actualitzats i prestigiosos que existeixen en la matèria de propietat intel·lectual i industrial en l'àmbit europeu.

 

Grad_MagisterLucentinus3

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464