Saltar apartados

"El docent davant els reptes derivats de la crisi escolar" és la conferència de l'Acte de Graduació de la Facultat d'Educació

 

Alacant, 19 de juny de 2012

Amb inquietud davant la conjuntura actual, el professor de la Facultat d'Educació de la Universitat d'Alacant, Salvador Peiró i Gregori és el responsable de pronunciar la lliçó magistral "El docent davant els reptes derivats de la crisi escolar", que donarà pas a la graduació de 262 estudiants sortints de les titulacions de Mestre d'Educació Física i Maestro d'Educació Primària, així com a la clausura del curs acadèmic 2011-2012.

L'Acte Acadèmic de Graduació dels titulats en Mestre d'Educació Física i Mestre d'Educació Primària per la Universitat d'Alacant té lloc avui dimarts, 19 de juny de 2012, en el Paranimf i a les 19:00 hores.

La taula presidencial comptarà amb José Vicente Cabezuelo, vicerector d'Ordenació Acadèmica i Professorat, la degana de la Facultat d'Educació, Mª Ángeles Martínez, els vicedegans Antonio Miguel Pérez Sánchez i Antonio Díez Mediavilla, de Coordinació Curricular el primer i d'Investigació i Postgrau el segon, i el director del Departament d'Innovació i Formació Didàctica, Salvador Llinares Ciscar.

En representació de l'alumnat María Salazar Leiva, Marina Juan Calvo i Ivan SanCristobal Mataix, pronunciaran unes paraules. Els seguirà la intervenció de la degana de la Facultat d'Educació, Mª Ángeles Martínez Ruiz, i el posterior lliurament de diplomes a l'alumnat, 144 de la diplomatura de Mestre d'Educació Física i 118 de la diplomatura de Mestre d'Educació Primària.

El professorat assistent a la cerimònia inclou a Josefa Eugenia Blasco Mira , Roberto Cejuela Anta, José Julio Espina, Federico Carreres Ponsoda i Leandro Navas.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464