Saltar apartados

El primer dels Actes de Graduació de la Facultat d'Educació de la UA lliura avui 247 diplomes de finalització d'estudis

 

Alacant, 18 de juny de 2012

La Facultat d'Educació de la Universitat d'Alacant celebra, avui dilluns 18 de juny, a partir de les 19:00 hores i en el Paranimf, l'Acte de Graduació del seu alumnat. Com és tradició, i donat l'elevat nombre de persones que finalitzen els seus estudis impartits en aquesta Facultat, aquesta vesprada reben les seues diplomes els 85 alumnes de la diplomatura de Mestre de Llengua Estrangera, els 51 estudiants de la llicenciatura en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i els 111 que finalitzen la llicenciatura en Psicopedagogia. Altres dos actes de graduació, prevists per als pròxims dies 19 i 26 de juny, concediran les seues diplomes de finalització d'estudis superiors als 752 universitaris de la Facultat que es titulen aquest curs.

La degana de la Facultat d'Educació, Mª Ángeles Martínez Ruiz, intervindrà en la cerimònia, que haurà explicat, prèviament, amb la paraula en representació de l'alumnat d'aquesta promoció de Raquel Trigueros Bañó, Sergio Sellés Pérez, Pedro Luís García Puig i Sara Gómez Fuentes. El vicedegà d'Estudiants i Extensió Cultural, Francesc Xavier Llorca Ibi, pronunciarà la lliçó magistral que porta per títol "Construir persones".

Presidiran l'acte d'aquesta vesprada el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés Orts, i representant a la Facultat d'Educació la seua degana, Mª Ángeles Martínez i els vicedegans Francesc Xavier Llorca Ibi i Antonio Miguel Pérez Sánchez, al costat de la professora Carmen Aragoneses Vell, secretària acadèmica. L'esdeveniment comptarà amb l'assistència dels doctors Roberto Cejuela Anta, llicenciat en Ciències Activitat Física i l'esport, José Antonio Pérez Turpin, Juan José Chinchilla i José Julio Espina, de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport. Així mateix, han confirmat la seua presència Federico Carreres Ponsoda, de la titulació de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, el doctor Leandro Navas, la doctora i titulada en Pedagogia, Inés Lozano Zarco, Nuria Caus Pertegaz i Juan Manuel Cortell Tormo, tots dos doctors de Titulació Llicenciat en Ciències Activitat Física i l'esport. El degà de Ciències, Andreu Bonet Jornet, també assistix.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464