Saltar apartados

L'acte de graduació de l'Escola de Negocis omple el Paranimf de la UA

 

Alacant, 18 de juny de 2012

Juan Mora, director de RRHH de Prosegur va impartir la conferència del clausura

Més de 700 persones, entre graduats, antics alumnes, familiars, patrocinadors i premiats, van participar divendres passat, dia 15 de juny, en l'acte de graduació de l'Escola de Negocis que va coincidir amb la clausura d'altres cinc programes de postgrau vinculats amb la Facultat d'Econòmiques. Celebrat en el Paranimf de la Universitat d'Alacant, l'acte va comptar amb la participació de Juan Mora, Soci Director Corporatiu de Recursos Humans de PROSEGUR, que va anar l'encarregat de pronunciar la conferència titulada "Liderant i afrontant el futur amb passió".

L'acte va estar presidit pel vicerector de Relacions Institucionals de la UA, Juan Llopis, que fins ara havia sigut degà de la Facultat d'Econòmiques. Com a novetat, enguany la directora de la Fundació General de la UA, Lucía Gomis va fer lliurament del Premie "Empresa Universitat", que en la seua primera edició va recaure en Servigroup Hotels.

A més, es van lliurar els premis als millors alumnes i projectes presentats en els cursos, així com els diplomes als patrocinadors: NH Hotels, Fundació Balearia, Pneumàtics Soledad, La Façana turisme d'interior de Biar.

Els programes de postgrau implicats en l'acte pertanyen al departament d'Organització d'empreses de la UA, en els quals col·labora, en temes de gestió, l'Escola de Negocis. Es tracta del Master en Direcció i gestió de RRHH, el Master en Direcció i gestió de PIMES, el curs d'Expert en Desenvolupament del Talent Directiu, el d'Expert en Direcció i gestió d'empreses d'Hostaleria i el d'Expert en Direcció i gestió de Xarxes Socials.

Galeria fotogràfica de l'acte

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464