Saltar apartados

L'Observatori Virtual de Transferència de Tecnologia de la Universitat d'Alacant participa en el I Fòrum RedEmprendia: "Gestió intel·ligent de la informació per a innovar en xarxa"

 

Alacant, 18 de juny de 2012

El pròxim dia 19 de juny, a les 16.00 hores, es podrà seguir en directe via streaming a través de la pàgina web de RedEmprendia, el I Fòrum RedEmprendia: «Gestió intel·ligent de la informació per a innovar en xarxa». Una aproximació a la Vigilància Tecnològica des de l'Observatori Virtual de Transferència de Tecnologia», que girarà entorn de la importància estratègica d'incorporar pràctiques de vigilància tecnològica i intel·ligència competitiva en el disseny i gestió de projectes d'R+D+I, des d'una òptica transversal i participativa, aprofitant les possibilitats que ens obrin les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i Internet.

Aquesta sessió serà impartida per Sofia Oliveira Pires i Alba Santa Soriano, coordinadora i col·laboradora de l'Observatori Virtual de Transferència de Tecnologia (OVTT) de la Universitat d'Alacant, un projecte d'investigació i acció dedicat al foment de la transferència de tecnologia i innovació produïda a l’Amèrica Llatina en col·laboració amb el Banc Santander.

La jornada permetrà conèixer conceptes, metodologies i instruments que configuren la vigilància tecnològica i intel·ligència competitiva des de la pràctica i experiència de l'Observatori Virtual de Transferència de Tecnologia (OVTT) en el seu esforç per sensibilitzar i impulsar l'ús avançat d'Internet en la gestió estratègica de la informació científica i tecnològica per a innovar en xarxa, clau en els processos de transferència de tecnologia, innovació i foment de l'emprenedoria.

La sessió està dirigida a professionals, emprenedors, investigadors i gestors de CTI+i, interessats a reforçar les seues competències informacionals i habilitats per a la gestió eficient d'informació científica i tecnològica i la seua aplicació útil al mercat. A més, tots els interessats es podran sumar al treball en xarxa promogut des de l'OVTT a través de les diferents modalitats de col·laboració que es presentaran.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464