Saltar apartados

La Facultat d'Educació de la UA recorda el vincle de l'Educació amb l'Emoció en el seu Acte de Graduació

 

Alacant, 21 de juny de 2012

"Emoció i Educació" és la lliçó magistral que va a dedicar la professora de la Universitat d'Alacant Raquel Gilar Corbí a l'alumnat de les titulacions de Mestre d'Educació Infantil i Mestre d'Educació Musical que es gradua aquest curs acadèmic.

Est el tercer Acte de Graduació organitzat per la Facultat d'Educació de la UA, tanca el cicle de lliurament de diplomes als estudiants que finalitzen els seus estudis superiors en aquest centre de la institució alacantina. Des de les 19:00 hores del dimarts 26 de juny de 2012 i en el Paranimf, 243 titulats nous titulats participen en la cerimònia que presideixen el vicerector de Campus i Sostenibilitat, Rafael Muñoz Guillena, la degana de la Facultat d'Educació, Mª Ángeles Martínez Ruiz, i els vicedegans de Pràctiques i Normalització Lingüística, Vicent Brotons Rico, d'Investigació i Postgrau, Antonio Díez Mediavilla, i el director del departament de Didàctica General, Antonio Vicente Giner Gomis. La representació estudiantil en l'Acte és a càrrec de Rocío Serna Rodrigo, alumna de la promoció d'Educació Infantil i, en nom de la promoció d'Educació Musical, Germán González Llinares i Liborio Ruiz García. Després de les seues intervencions es van a projectar sengles videos de les dues titulacions.

La clausura de curs acadèmic 2011-2012 va a precedir al lliurament de diplomes a l'alumnat graduat en les titulacions de Mestre d'Educació Infantil, que sumen 176 persones, i Mestre d'Educació Musical, amb un total de 67 alumnes.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464