Saltar apartados

La UA participa en un debat sobre la realitat del sistema universitari

 

debat

 

Alacant, 19 de juny de 2012

L'Associació Opinió Plural va presentar, divendres passat 15 de juny, una taula redona en la qual es va repassar la situació actual de la universitat en la regió valenciana i en la qual va intervenir José Vicente Cabezuelo, vicerector d'Ordenació Acadèmica i Professorat de la Universitat d'Alacant.

El debat, en el qual també van participar José Miguel Saval, director general d'Universitat, Estudis Superiors i Ciència de la Generalitat Valenciana i César Casimiro, vicerector de la Universitat CEU Cardenal Herrera, es va descriure la realitat del sistema universitari espanyol i els canvis que en ell s'experimenten fruit de l'actual crisi econòmica. Tant ponents com a assistents, van exposar les seues inquietuds i reflexions sobre aspectes com la democratització universitària, el sistema de gobernanza o les sinergies entre les universitats i els empresaris, com a motor de desenvolupament i canvi. El debat que va ser dirigit per Pablo Saura Gómez, President de l'Associació Opinió Plural, va servir com a font d'idees futures, per a alguns dels allí presents.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464