Saltar apartados

La Universitat d'Alacant fa el camí de Sant Jaume

 

Camí_Santiago

Alacant, 20 de juny de 2012

Quatre esportistes i treballadors de la Universitat d'Alacant inicien demà el camí cap a Santiago de Compostel·la, en la seua particular peregrinació ciclista. El punt de partida serà l'Edifici de Rectorat de la Universitat d'Alacant a les 14:30 hores.

Amb la col·laboració del Servei d'Esports de la UA els quatre treballadors, Ramón Madrid i Sergio Ivorra (tots dos també membres de l'equip de Mitja Marató de la UA), al costat de Nicolás Ibanyez i Manuel López, realitzaran el camí de Sant Jaume amb bicicleta com a repte esportiu personal i també amb l'objectiu d'animar a la comunitat universitària a sumar-se a activitats que fomenten l'esport.

Els protagonistes d'aquesta iniciativa comenten que ja compten amb les credencials per a allotjar-se en albergs pelegrins i que necessiten realitzar un mínim de 200 Km. amb bicicleta per a obtenir la Compostela, encara que recorreran un total de 380 Km. que han programat en cinc etapes des de la ciutat de León.

Per la seua banda el Servei d'Esports de la Universitat de Santiago de Compostel·la ha confirmat que rebrà als esportistes de la UA a la seua arribada a la Plaça de l'Obradoiro. L'equip estarà de tornada a Alacant el pròxim 26 de juny.

Camí_Santiago2

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464