Saltar apartados

Manuel Palomar es reuneix amb Luisa Pastor en la seua primera visita oficial com a rector

 

Visita_Rector_AytoSanVicente

 

Sant Vicent del Raspeig, 15 de juny de 2012

La cita ha tingut lloc en alcaldia de l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig

L'alcaldessa de Sant Vicent del Raspeig, Luisa Pastor, ha rebut aquest matí al nou rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, en la qual és la primera visita oficial que realitza com a màxim responsable de la institució acadèmica. Palomar ha signat en el llibre d'honor i ha subscrit un conveni de col·laboració per a després reunir-se amb l'alcaldessa i repassar els projectes entre ambdues institucions.

Pastor ha manifestat que "el fet que aquesta siga la primera visita oficial que realitza el rector demostra el grau de compromís que existeix entre la Universitat i l'Ajuntament de Sant Vicent, municipi que alberga el seu campus principal, per a seguir impulsant projectes que permeten millorar les instal·lacions existents i la nostra vocació com a ciutat universitària". L'alcaldessa ha afegit que "durant la reunió hem tractat diversos assumptes d'interès, com les connexions i accessos del campus amb la Facultat d'Educació que es construeix en el nucli urbà de Sant Vicent, la participació de la Universitat en el Viver Municipal d'empreses o la col·laboració entre ambdues institucions en l'àmbit cultural i social".

Per la seua banda, Manuel Palomar ha volgut "agrair a l'Ajuntament i en particular a la seua alcaldessa que m'haja convidat a realitzar aquesta primera visita com a rector al municipi de Sant Vicent del Raspeig per a conèixer de primera mà les accions que duem a terme conjuntament". Palomar ha confiat que "les obres de la Facultat d'Educació se seguisquen executant en els terminis previstos perquè les instal·lacions puguen entrar en funcionament durant el pròxim curs".

Entre els assumptes tractats s'ha acordat convocar després de l'estiu la reunió de la comissió mixta que mantenen ambdues institucions per a estudiar els projectes comuns, com el desenvolupament de la Facultat d'Educació i la seua connexió d'accés o la prolongació de l'Avinguda Vicente Savall cap al campus per a donar-li un tractament més urbà i d'acord amb aquest viari a l'entrada principal des del municipi.

El rector de la Universitat d'Alacant ha signat en el llibre d'honor de l'Ajuntament de Sant Vicent i ha rubricat un conveni de col·laboració per al desenvolupament d'un Taller d'Arquitectura que permetrà generar projectes de reutilització de solars existents en el municipi per a donar-los un ús social. A més, l'alcaldessa li ha fet lliurament d'una rèplica de l'acta de segregació i del panell d'alcaldes, ja que Manuel el Palomar té vincles familiars amb Sant Vicent del Raspeig.

 

Visita_Rector_AytoSanVicente1

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464